Grøntsagsomelet-fingre
Fingermad
Grøntsagsomelet-fingre
Sæt fut i familiens små smagsløg med en lækker opskrift på grøntsagsomelet. Perfekt til en hurtig og let frokost, eller en snack på udflugten!
Portioner
4Forberedelsestid
2Tilberedningstid
12
ingredienser
- 100 g kogte kartofler
- 70 g squash
- 1 tomat
- 40 g løg
- 50 g fetaost
- 1 spsk. friskhakket basilikum eller 1 tsk. tørret basilikum
- 4 æg
metode
- Skær grøntsagerne i små firkanter.
- og kartoffel, squash, tomat og løg med lidt olivenolie over medium varme, indtil det er mørt.
- Pisk æg i en separat skål, feta smuldres i og basilikum tilsættes.
- Beklæd et ovnfast fad med bagepapir.
- Spred de kogte grøntsager jævnt over bunden og hæld ægge-oste blandingen ovenpå.
- Bages i forvarmet ovn på 180 °C i 12-14 minutter.
- Når det er afkølet, blandes det hele med en gaffel for at tilpasse det til dit barns alder.
Byt med det her
Du kan bytte feta ud med cheddarost og skifte alle grøntsagerne for at introducere nye og spændende smage!