Krydret risbudding med pære
Måltider
Krydret risbudding med pære
En cremet, varm risengrød, lavet med risottoris + saftig pære!
Portioner
4Forberedelsestid
5Tilberedningstid
0
ingredienser
- 200 ml babyens sædvanlige mælk, plus lidt ekstra hvis det behøves
- 25 g risottoris
- ½ tsk kanel
- 1 moden pære, skrællet, udkernet + hakket
metode
- Hæld mælken i en lille gryde + rør risen i. Varm mælken op til lige under kogepunktet, reducer derefter varmen + dæk med et låg + lad det simre i 5 minutter, rør hyppigt indtil risene blødgøres.
- Tilsæt kanel + pære, rør godt + fortsæt kogningen, tildækket, i 15 minutter, omrør ofte for at forhindre at risen klæber til bunden af gryden.
- Brug bagsiden af en gaffel til at mose risbuddingen indtil den er næsten glat, tilsæt lidt ekstra mælk hvis nødvendigt. Alternativt, blend i en foodprocessor eller med en stavblender.
Byt med det her
Byt pærer ud med mango, fersken, æble eller banan. Dåse + frossent frugt er også gode muligheder!
Praktiska tips
Ge din lilla päronstavar eller mjuka fruktstavar för att lära sig att mata sig själv