Kylling Katsu i Karry
Måltider
Kylling Katsu i Karry
Saml hele familien om en super let og viiiildt lækker kylling katsu i karry! Brug de ingredienser du allerede har i fryseren og køkkenskabet!
Portioner
4Forberedelsestid
5Tilberedningstid
30
ingredienser
- 1 dåse kokosmælk
- 1 rød peberfrugt
- 1 bundt forårsløg
- 2 spsk. karrypulver
- 130 g peanutbutter
- Agurk
- 4 kyllingeburgere/tilsvarende antal kyllingenuggets
- Den mængde ris, der passer til familien
metode
- Varm kokosmælk og peanutbutter i en gryde med forårsløg i terninger og karry pulver. Når det smelter og begynder at blive tykt, tages det af varmen.
- Blend saucen, indtil den er glat.
- Skær rød peberfrugt i meget fine tern. Tilsæt dem til saucen.
- Steg kyllingeburgerne, som beskrevet på pakken.
- og risen, som beskrevet på pakken.
- Skræl strimler af agurk i længderetningen med en skræller for at få fine bånd (- det er frivilligt, men tilføjer en dejlig friskhed).
- Når de er stegt, skæres kyllingeburgerne i strimler.
- Hæld varm ris i en skål, top op med agurkebånd, derefter kyllingestrimler, og dæk til sidst med karrysaucen.
Lækkert til babyer
Retten er egnet fra 12 mdr., når der bruges paneret kylling. For de små under 12 mdr. skal du bruge ren kyllingekød, og mos det til en mere egnet konsistens.
Smarte tips
Tjek, hvor stærk karrypulveret er, og juster til ønsket smag.