Påsketoast med æg + gulerødder
Sjov mad
Fingermad
Påsketoast med æg + gulerødder
Lækre toasts med revet gulerod, ost + dampede broccolitoppe. En sjov aktivitet til små hænder!
Tid
2Forberedelsestid
10Tilberedningstid
10
ingredienser
- 2 skiver brød
- 20g flødeost
- 35g moden cheddarost
- 60g fintrevet gulerod
- 3 broccolibuketter
- Tynde bånd af gulerod til dekoration
metode
- Rist de to skiver brød let - skær skorpen af for at lave en rektangel.
- Bland det revne gulerod, ost + flødeost i en skål.
- Spred blandingen på brødet + skær i 3 trekanter.
- Læg små bånd af gulerod på tværs af ""gulerodden"
- Halver broccolibuketterne (genenm stilken) + damp dem let.
- Grill gulerodstoasts under medium varme til osten begynder at boble (omkring 4 minutter).
- Saml gulerødder + broccoli på en tallerken.
Sjov for de små
Ældre små kan hjælpe med at blande ost + gulerødder + samle gulerødderne med broccolien