12 måneder
Squishy Salmon Fishcakes
Måltider

Saftige laksefrikadeller

Find din kunstneriske side frem + skab en masse saftige fiskegodter med masser af fisket stil.

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    20
  • Tilberedningstid

    25
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 400g kartofler, skåret i store tern
    • 1 gulerod, skåret i små tern
    • 200g laksefilet, uden skind
    • 3 spsk solsikkeolie
    • 1 lille porre, skåret tyndt
    • 25g grønne bønner, hakket fint
    • 2 spsk finthakket bredbladet persille

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Kog kartoflerne + gulerødderne i kogende vand i 15 minutter indtil de er møre. Hæld vandet fra + mos dem sammen, sæt til afkøling.
    2. Pocher i mens laksen i simrende vand i 5 minutter indtil den er tilberedt hele vejen igennem. Tag den så op af vandet + lad den køle af. Bræk fisken i stykker + vær sikker på at alle benene bliver fjernet.
    3. Varm 1 spsk af olien på en stor pande + steg porren + bønnerne i 5 minutter indtil de er møre. Rør dem i gulerod + kartoffelmosen, tilføj så laksen + persillen + omrør igen.
    4. Form farsen med hænderne, så du får 2 store fiskefrikadeller + 2 mindre. (Fiskeforme er super flotte!)
    5. Varm resten af olien i en pande + steg fiskefrikadellerne i 5 minutter til de er gyldne på begge sider + tilberedt hele vejen igennem, vendes én gang. Server med det samme med ærter ved siden af.
    Recipe tip handy hints

    Sjov for de små

    Gør tallerknen til et kunstværk - få din lille til at placere et par ærter som om fiskefrikadellerne puster bobler.

    Swap this for that

    Byt detta mot detta

    Lax på burk fungerar lika bra som färsk lax.