Tropisk havregrød
Måltider
Tropisk havregrød
Hurtig + nem grød med et strejf af solskin i form af kokosmælk + velsmagende tropisk mango.
Portioner
4Forberedelsestid
10Tilberedningstid
10
ingredienser
- 150g havregryn
- 600ml kokosmælk, plus ekstra til servering
- ½ tsk kanel, plus ekstra til drys
- 1 lille mango, skrællet, uden sten + skåret i tern
- 1 spsk blandede frø, ristede
- 1 spsk kokosflagerne, ristede
metode
- Put havregryn, kokosmælk + 575ml vand i en kaserolle, rør rund + bring i kog over medium varme. Rør kanelen i, reducer til lav varme, dæk halvt til med et låg + lad det simre i 8-10 minutter under omrøring til det er cremet.
- Hvis du serverer til små børn, så skær mangoen, de ristede frø + kokosflagerne i fine tern.
- Hæld grøden i skåle + drys med ekstra kanel, mangotern, ristede frø + kokos. Hæld ekstra mælk over grøden til servering.
Lækkert til babyer
Undlad frøene + mos mangoen til små fra 10 måneder. Husk at tjekke temperaturen før servering!
Smarte tips
Brug resterne af grøden til en lækker snack: lad det afkøle og skær så ud i stave + steg dem i smør til de er gyldne + sprøde på ydersiden. Mums!