10 måneder
Cosy Cottage Pie Weaning Recipe
Måltider

Varmende cottage pie

Uanset om du har brug for lidt ekstra varme eller ej, så er dette altid et hit. En favorit hos store + små!

  • Portioner

    6
  • Forberedelsestid

    20
  • Tilberedningstid

    60
  •  

  • Frys

    mig!

  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free
  • Dietary icons Gluten free
  • Dietary icons Egg free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 600g kartofler, i tern
  • 600g kartofler, i tern
  • 200g sød kartoffel, i tern
  • 1 gulerod, i tern
  • 1 løg, hakket
  • 500g hakket oksekød
  • ½ tsk kanel
  • 250ml grøntsagsbouillon
  • 2 tomater, hakkede
  • 100g frosne ærter, optøede

metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Kog kartoflerne i 10-15 minutter eller til de er møre. Hæld vandet fra + læg dem tilbage i gryden. Hæld mælk over + mos kartoflerne godt.
  3. Mens kartoflerne koger, kog de søde kartofler + guleroden i 10 minutter. Hæld vandet fra + mos dem groft.
  4. Steg løg, hakket oksekød + kanel i en stor gryde i 5 minutter til alt kødet er brunet. Tilsæt boullion, de mosede søde kartofler + gulerod + tomaterne, lad det koge i 5 minutter. Tilføj ærterne, rør det sammen + læg det i et ovenfast fad. Læg kartoffelmosen ovenpå + bag i ovnen i 30 minutter til det er gyldnent.
Recipe tip bright ideas

Smarte Tips

Et drys revet ost er en super lækkert på toppen!