Varmende cottage pie
Måltider
Varmende cottage pie
Uanset om du har brug for lidt ekstra varme eller ej, så er dette altid et hit. En favorit hos store + små!
Portioner
6Forberedelsestid
20Tilberedningstid
60
Frys
mig!
ingredienser
- 600g kartofler, i tern
- 600g kartofler, i tern
- 200g sød kartoffel, i tern
- 1 gulerod, i tern
- 1 løg, hakket
- 500g hakket oksekød
- ½ tsk kanel
- 250ml grøntsagsbouillon
- 2 tomater, hakkede
- 100g frosne ærter, optøede
metode
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Kog kartoflerne i 10-15 minutter eller til de er møre. Hæld vandet fra + læg dem tilbage i gryden. Hæld mælk over + mos kartoflerne godt.
- Mens kartoflerne koger, kog de søde kartofler + guleroden i 10 minutter. Hæld vandet fra + mos dem groft.
- Steg løg, hakket oksekød + kanel i en stor gryde i 5 minutter til alt kødet er brunet. Tilsæt boullion, de mosede søde kartofler + gulerod + tomaterne, lad det koge i 5 minutter. Tilføj ærterne, rør det sammen + læg det i et ovenfast fad. Læg kartoffelmosen ovenpå + bag i ovnen i 30 minutter til det er gyldnent.
Smarte Tips
Et drys revet ost er en super lækkert på toppen!