jax dale

Kvalitetschef/Keeps Stuff Safe + Sensorisk forsker

Jax body

hvad laver du i Ella's Kitchen?

Mit job handler om at sikre, at al den mad, vi laver til små børn, ikke kun er lækker, men også sikker og af den bedste kvalitet. Det betyder et tæt samarbejde med vores leverandører og resten af Making Stuff Safe-teamet (teknik/kvalitet) for konstant at opfylde de høje standarder, som vi har fastsat for vores produkter.

Jeg er Sensoric Scientist (sensorisk forsker) i Ella's Kitchen, hvilket betyder, at jeg er med til at skabe og vedligeholde lækre produkter, som vil stimulere alle dit lille barns sanser.

lidt om din baggrund, hvad gør dig til den bedste person til jobbet?

Jeg har en BA i fødevarevidenskab og en master i ernæring og fødevareforvaltning. Jeg begyndte min karriere inden for kvalitetssikring for over 25 år siden (uha - hvor er jeg dog gammel! ) i afdelingen for kølede fødevarer. Derefter arbejdede jeg for en konsulentvirksomhed inden for fødevarer og hjalp deres kunder med uddannelse inden for kvalitet og fødevaresikkerhed.

Jeg kom til Ella's Kitchen i 2008, som den fjerde medarbejder, hvor jeg skulle udvikle og skabe kvalitetssystemer for denne relativt nye virksomhed. Min rolle har ændret sig og udviklet sig i takt med Ella's Kitchen i løbet af de sidste fjorten år, men jeg har altid været i kvalitetsafdelingen.

I løbet af de sidste par år har jeg været så heldig at få mulighed for at udvikle min interesse for sensorik ved at tage på forskellige kurser. Det førte til, at jeg afsluttede et Post Graduate Certificate in Sensory Science, og i slutningen af 2021 afsluttede jeg min uddannelse som Sensory Scientist fra The University of Nottingham.

hvad gør dig stolt af at arbejde i Ella's Kitchen + hvordan hjælper dit job små børn med at lære at elske mad?

Jeg er meget stolt af at være en del af Ella's Kitchen-teamet, fordi vi altid sætter de små børn først, i alt hvad vi gør.

Jeg er især stolt af de fantastiske kvalitetsprodukter, vi udvikler og producerer, og vi søger altid efter de bedste ingredienser, emballager og producenter. Min rolle indebærer, at jeg skal følge processer og procedurer, der understøtter fremstillingen af ikke blot produkter af god kvalitet, men også sikre produkter, som gør vores forbrugere og deres familier glade.

mine 3 bedste tips til forældre + plejere af små børn

1

Lad dine børn udforske deres mad, bruge deres sanser og have det sjovt, og lad være med at bekymre dig om griseriet!

2

Vær modig, og prøv masser af nye smagsvarianter og konsistenser med dit lille barn. Giv ikke op, hvis de ikke kan lide/vil have noget en dag, for i morgen er der en ny dag!.

3

Slap af og nyd afvænningsprocessen. Jeg havde mange søvnløse nætter med bekymringer over at skulle vænne mit andet barn fra, som var meget kræsent. Bekymringerne hjalp ikke nogen af os, og da jeg begyndte at slappe af, begyndte det at gå bedre.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi arbejder riiigtig tæt sammen med en masse eksperter, så vores lækre madvarer er det bedste for små maver!